Disrupt dig selv

16. april 2018

I min nye bog Disrupt dig selv! (skrevet med Thomas Honore CEO Columbus, udkommer ult april) rammer vi temaet Future of Work

Hvad sker der med jobs, arbejdspladser, arbejdsmiljø, trivsel, ledelse og arbejdsmarked som følge af disruption og digitalisering i en ikke så fjern fremtid?

En af vinklerne herpå er fremtidens arbejdsmiljø – det miljø som der skal skabes trivsel og performance i. Af den enkelte og af lederen og HR…

Køb bogen

Kommentarer lukket til Disrupt dig selv

Disruption

23. marts 2016

I Disruption guider Tune Hein og Thomas Honoré dig til en ledelse, der tager udfordringen op og gør disruption til din fordel frem for din død. Hein og Honoré giver dig en gennemgang af hvordan digitalisering, deleøkonomi og globalisering skaber den perfekte storm i markedet, hvilke mønstre der er i disruption og de nye forretningsmodeller samt hvordan du kan udnytte dem.

Køb bogen
Book et foredrag

Kommentarer lukket til Disruption
strategisk handlekraft

Strategisk Handlekraft i 3D

De fleste strategier bliver aldrig ført ud i livet. Det er et problem og et stort potentiale. Organisationen og ledelsessystemet er vigtige midler til at eksekvere din strategi, men efter al sandsynlighed er de optimeret til at eksekvere den forrige… Hvis de skal løfte den nye strategi, skal organisationen og ledelsessystemet udvikles sammen med strategien.

30. januar 2015

Hent første kapitel gratis her
Køb bogen

Strategisk Handlekraft i 3D

En tværgående tilgang er nødvendig for succesfuld strategieksekvering. Strategisk handlekraft i 3D fokuserer på sammenhængene mellem strategiproces, ledelsessystem og organisationsudvikling. Fremstillingen forklarer, hvorfor og hvordan disse sammenhænge skal identificeres og prioriteres, og hvordan ledelsen i organisationen sikrer, at en (ny) strategi giver mening for alle i organisationen. Der er ikke én løsning – men en vej med to spor: både det organisatoriske og det personlige.

Fremstillingen giver det helhedsbillede, man må bevare, når man arbejder med eksekvering af strategier som et langt, sejt træk. Bogen binder en række fagområder sammen i en helhed, som øger sandsynligheden for, at du som leder kan flytte din organisation til mere strategisk handlekraft. Med bogen får læseren gode råd, eksempler og idéer fra den virkelige verden samt konkrete værktøjer, herunder tjeklister og en forståelsesramme i form af 3D-modellen. Alt dette sikrer overblik til at skrue på de rigtige håndtag, tage de nødvendige diskussioner og sikrer, at strategien ikke blot ender i skuffen som tidligere.

Strategisk handlekraft i 3D henvender sig til alle med en interesse for strategisk handlekraft samt eksekvering af strategier, både til offentlige organisationer og private virksomheder. Bogen kan også bidrage til perspektiver på de udfordringer, som offentlige virksomheder står over for i udviklingen fra ”forvaltning” til ”offentlig forretning”.

Bogen udkommer d. 2. marts 2015.

Hent første kapitel gratis her

Køb bogen

 

Anmeldelser

Bogen sætter præcis fokus på de elementer der giver succes, når der skal handles på aftalte strategier. Få involveret medarbejderne og sat klare mål, så alle kender vejen. Bogen giver et rigtigt godt bud på, hvordan du som leder får succes med eksekveringen i din virksomhed.
Torben Stevold, privatdirektør, Danske Bank

Hvis din strategi skal lykkes, handler det i høj grad om involvering samt tilvalg og fravalg – evnen til autentisk at involvere medarbejderne, men i lige så høj grad om modet til aktivt at vælge den nye strategi til og samtidig turde fravælge den gamle. Strategisk Handlekraft i 3D tager i den grad livtag med disse udfordringer.
Endelig en bog der både giver en god teoretisk indføring til strategiarbejdet og de udfordringer der følger med, og samtidig giver bogen værdifuld inspiration, tips og guides til mødet med virkeligheden. Måske årets vigtigste bog om strategi – et must read for enhver leder, der vil lykkes med sin strategi.
Jørgen Andersen, HR-direktør

Som politikere er vi afhængige af at have handlekraftige organisationer til at føre vores visioner og politikker ud i livet. I et stadig mere komplekst samfund skal organisationerne kunne agere hurtigt og kompetent under skiftende og ofte uforudsigelige vilkår. Det stiller store krav til organisationernes ledere og medarbejdere om at udvikle sig løbende for bedre at kunne eksekvere.
Frank Jensen, overborgmester, Københavns Kommune

Anmeldelse i JyllandsPosten d. 12. april 2015
(Klik på billedet for at forstørre)

Anmeldelse JP - Hein og Partnere

Kommentarer lukket til Strategisk Handlekraft i 3D
Perspektiv på Ledelse

Perspektiv på Ledelse

Artikelsamling af Tune Hein

22. november 2010

Perspektiv på LedelseLedelse virker!

Det er et afprøvet koncept, som kan skabe resultater og meget andet…

Handlekraft er essentielt i ledelse – at få strategien gennemført. At bidrage ved at eksekvere sammen med sit team. Det hviler bl.a. på tillid, som giver tryghed, som giver åbenhed og dialog, som giver udvikling og handlekraft. Hvad sker der i teams med lav selvtillid? Der sker bare for lidt!

Ledelse handler om årsagskæden Intention – Adfærd – Effekt. Du får de medarbejdere du fortjener!

Ledelse handler om at drive tingene fremad. Alt kan blive bedre. Det gælder ydelser, processer lige så vel som kompetencer og mennesker. Og det er jo her, det bliver sjovt – når tingene udvikler sig. Globaliseringen øger kravene til ledelse og strategi markant.

Ledelse forpligter. Derfor er god ledelse ‘hegnet ind’ af værdier og etik, samt retningssat af strategi.

Disse og mange andre perspektiver kan du læse om i denne artikelsamling

Kommentarer lukket til Perspektiv på Ledelse
Handlekraft i Ledelse & Organisation

Handlekraft i Ledelse & Organisation

En efterfølger til bestselleren Handlekraft – Kunsten at eksekvere af Tune Hein

29. juli 2010

Handlekraft i Ledelse & OrganisationHandlekraft i Ledelse & Organisation

Personlig handlekraft er at gennemføre sine nytårsfortsætter – gør du eller gør du ikke? Handlekraft i Ledelse og Organisation er at gennemføre sine strategier. Gør I eller gør I ikke? Denne bog handler om de mekanismer, der afgør om ledere og organisationer er handlekraftige eller ej – samt hvordan de bliver det.

Bogen leverer nye perspektiver på handlekraft: Hvilken ledelsesadfærd skal der til? Hvilke organisations-strukturer er handlekraftige og hvilke kulturer spænder ben for sig selv? Og hvad er det med kapitalfonde, sygehuse og handlekraft…?

Hvad betyder recession og globalisering for handlekraft? Hvilke styrker kan vi sætte i spil når centrum rykker mod øst? Kan den danske model klare sig og hvad kan vi lære af Dubais handlekraft?

Bogen har en masse eksempler til inspiration og provokation, og forord af Steen Riisgaard, CEO Novozymes.

Hvis du er leder, eller gerne vil være det, er der ikke noget vigtigere tema end handlekraft. Bogen viser hvordan du kan skabe handlekraft i dit team, din organisation og dit lederskab.

Køb nu

“Hvis du leder efter en bog med ’quick-fixes’ så led videre. Hvis du derimod søger bogen med praktisk anvendelig ledelses-inspiration, så har du den helt rigtige bog i hånden lige nu!”

— Henning Daverne

“I en højteknologisk virksomhed som Oracle, hvor alle arbejdsgange er globale, og hvor medarbejdere konstant udfordres til at tænke nyt, bliver handlekraften det, som skaber sammenhæng på tværs. ’Handlekraft i Ledelse og Organisation’ udgør en fantastisk inspirationskilde for alle, der ønsker at udvikle en performancekultur forankret i stærke værdier.”

— Thomas Honoré,  Adm.dir. Oracle Danmark

“Vigtige perspektiver på globalisering og den danske models udfordringer.”

— Gitte Seeberg, Generalsekretær WWF Verdensnaturfonden

“Bogen får mine bedste anbefalinger … man læser hurtigere og hurtigere. Bogen mobiliserer til handling. Ingen ansvarlig leder vil kunne læse den uden at gøre ét eller andet anderledes.”

— Frank Dybdal Lilleøre, ★★★★★ i Børsen. Se interview her.

“Det er en fornøjelse at læse. Hele tiden velfunderet struktur og tænkning. Men det udfolder sig i ledelseshverdagen med den ene relevante fortælling og pointe efter den anden. Hvis man er i tvivl om hvad en udfordrende og anerkendende ledelse er så læs bogen. Læseren kan slet ikke undgå at gå ud og GØRE!”

—  Lars Lundgaard, ★★★★★★ i Danske Kommuner

Køb nu

Kommentarer lukket til Handlekraft i Ledelse & Organisation
Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x