Handlekraft i Ledelse & Organisation

En efterfølger til bestselleren Handlekraft – Kunsten at eksekvere af Tune Hein

Handlekraft i Ledelse & OrganisationHandlekraft i Ledelse & Organisation

Personlig handlekraft er at gennemføre sine nytårsfortsætter – gør du eller gør du ikke? Handlekraft i Ledelse og Organisation er at gennemføre sine strategier. Gør I eller gør I ikke? Denne bog handler om de mekanismer, der afgør om ledere og organisationer er handlekraftige eller ej – samt hvordan de bliver det.

Bogen leverer nye perspektiver på handlekraft: Hvilken ledelsesadfærd skal der til? Hvilke organisations-strukturer er handlekraftige og hvilke kulturer spænder ben for sig selv? Og hvad er det med kapitalfonde, sygehuse og handlekraft…?

Hvad betyder recession og globalisering for handlekraft? Hvilke styrker kan vi sætte i spil når centrum rykker mod øst? Kan den danske model klare sig og hvad kan vi lære af Dubais handlekraft?

Bogen har en masse eksempler til inspiration og provokation, og forord af Steen Riisgaard, CEO Novozymes.

Hvis du er leder, eller gerne vil være det, er der ikke noget vigtigere tema end handlekraft. Bogen viser hvordan du kan skabe handlekraft i dit team, din organisation og dit lederskab.

Køb nu

“Hvis du leder efter en bog med ’quick-fixes’ så led videre. Hvis du derimod søger bogen med praktisk anvendelig ledelses-inspiration, så har du den helt rigtige bog i hånden lige nu!”

— Henning Daverne

“I en højteknologisk virksomhed som Oracle, hvor alle arbejdsgange er globale, og hvor medarbejdere konstant udfordres til at tænke nyt, bliver handlekraften det, som skaber sammenhæng på tværs. ’Handlekraft i Ledelse og Organisation’ udgør en fantastisk inspirationskilde for alle, der ønsker at udvikle en performancekultur forankret i stærke værdier.”

— Thomas Honoré,  Adm.dir. Oracle Danmark

“Vigtige perspektiver på globalisering og den danske models udfordringer.”

— Gitte Seeberg, Generalsekretær WWF Verdensnaturfonden

“Bogen får mine bedste anbefalinger … man læser hurtigere og hurtigere. Bogen mobiliserer til handling. Ingen ansvarlig leder vil kunne læse den uden at gøre ét eller andet anderledes.”

— Frank Dybdal Lilleøre, ★★★★★ i Børsen. Se interview her.

“Det er en fornøjelse at læse. Hele tiden velfunderet struktur og tænkning. Men det udfolder sig i ledelseshverdagen med den ene relevante fortælling og pointe efter den anden. Hvis man er i tvivl om hvad en udfordrende og anerkendende ledelse er så læs bogen. Læseren kan slet ikke undgå at gå ud og GØRE!”

—  Lars Lundgaard, ★★★★★★ i Danske Kommuner

Køb nu

Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x