Vores filosofi

Dansk ledelse er en særlig disciplin. En disciplin der mødes med globalisering, kapitalfonde, outsourcing, distancearbejde, remote-leadership, netværksorganisationer og et massivt resultatfokus i ekstremt højt tempo fra både USA og Kina. Det er i den kontekst vi arbejder med danske ledere og organisationer. Nordisk ledelse i en fremtidig kontekst.

Vi har en klar arbejdsmodel:

Intentioner dannes af krav og ambitioner. Men de må omsættes til handling og adfærd, før der sker noget. Her spiller personlighed og kompetencer ind for individet. Og her spiller struktur og kultur ind for organisationen. Er krav og ambitioner rettet ind skabes den rette intention. Og støttes den af de rette kompetencer, organisation og personlighed omsættes den til en adfærd og handling, som skaber den ønskede effekt. Strategien bliver eksekveret.

Vi insisterer på at se ledelse i et strategisk perspektiv – og organisationsudvikling i et ledelsesperspektiv!

Lederskab og organisation skal udvikles synkront

Vi ser et spændende potentiale i feltet mellem lederudvikling og organisationsudvikling. Vi gør det ikke for sjov eller for hyggens skyld. Vi gør det fordi det er her resultaterne skabes. Det er her det afgøres om strategier eksekveres eller samler støv. Vi stræber efter at kende vores kunder godt, og det kommer til udtryk i vores lange forløb og projekter hos mange af vores kunder.

Det er ganske enkelt vores mission at skabe stærke organisationer med bedre ledelse og HR. Det er det vi brænder for.

Læs mere…

Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x