• "Fucking genialt!"
  Nicolai Frisch, Adm. Direktør
  Amino

 • "Vi oplever Hein & Partnere som meget professionelle rådgivere."
  Gunhild Lange Skovgaard, Adm. direktør
  Arresødal

 • "Det var meget værdifuldt og med til at sætte fokus på performance kultur, holde fokus og ikke mindst få skabt synlige resultater...."
  Torben Stevold, privatdirektør
  Danske Bank

 • "Fokus på samspillet mellem ledelse, organisation og strategisk HR er en forudsætning for at skabe den implementeringskraft, der skal til, når strategier skal omsættes til handling og resultater i Forca."
  Anne Marie Jess Hansen, Kunde- og projektdirektør
  Forca

 • "Jeg har haft lejlighed til at samarbejde med Hein & Partnere. På trods af en sund portion skepsis overfor konsulenter, oplevede jeg et særdeles virkningsfuldt seminar for min direktionsgruppe. Det var i særdeleshed godt at få støtte til dialog om de underliggende mekanismer og bevæggrunde der påvirker vores dagligdag samt blive hjulpet til at skabe fælles enighed om de strategiske valg og fravalg."
  Stig Andersen, Adm. direktør
  Gyldendal A/S

 • "Ledelsesudviklingsforløbet for KU's 600 ledere er et omdrejningspunkt for udviklingen af fælles ledelseskultur og sammenhængskraft i ledelsessystemet på tværs af KU. Effekten er tydelig mange steder i ledelsesarbejdet. Forløbet har et dobbeltfokus på ledelse - med udvikling af organisationen og det personlige lederskab i centrum. Forløbet er skræddersyet til KU, og det leveres af erfarne og engagerede konsulenter, der arbejder hånd i hånd med KU's interne udviklingskonsulenter. (Projektet er gennemført med Hein & Partnere's samarbejdspartner)"
  Niels Balslev Wendelboe, Vicedirektør HR&O
  Københavns Universitet

 • "Jeg har oplevet forløbet med Hein & Partnere som givende og frugtbart. Vi har i forskergruppen fået et fælles metasprog til at tale om hvordan vi arbejder sammen, og hvilken gruppe vi er og skal være, og gennem det har vi opnået større tillid til hinanden. Det giver os gode muligheder for at arbejde videre selv. Jeg oplever at de har grebet opgaven med at hjælpe os an på den helt rigtige måde. Flere i gruppen har haft en vis coaching-skepsis i udgangspunktet, men den er helt forsvundet i forløbet. De har evnet at balancere mellem at give plads til behovet for personlige bearbejdelser af tidligere konflikter og et ledelsesfagligt fokus der har fået os til at skille personligt fra fagligt og komme videre. En beundringsværdig kombination af rummelighed og et konstruktivt kritisk blik. Jeg har særligt værdsat at de har vist, at de kender til det miljø vi arbejder i, og at vi tydeligt har fornemmet en sympati og forståelse for det vi brænder for."
  Lian Madsen, Seniorforsker og Lektor
  Københavns Universitet

 • "Vores samarbejde med Hein & Partnere har været frugtbart. Fra design fasen, hvor vi i fællesskab fik skræddersyet et produkt, som passede vores behov til eksekveringen af den aftalte workshop. Workshoppen blev dygtigt faciliteret og blev tilpasset til de behov som opstod i gruppen i løbet af dagen. Effekten af indsatsen er helt klart et team, der har fået et tydeligere fokus på muligheder og barrierer for at samarbejde om at nå et fælles mål. Indsatsen sammen med Hein & Partnere gør også, at vi som ledere har endnu bedre muligheder for at udvikle teamets evne til samarbejde."
  Peter A. Hildebrandt og Claus Høvelt,
  Maersk Line

 • NNIT

  "Det her program går ind og gør noget helt andet end andre lederkurser, jeg har været på."
  Lars-Henrik Jessen, VP Infrastructure Services
  NNIT

 • "Vi har særdeles gode erfaringer med Hein & Partnere til organisationsprojekter og ledercoaching, og vi vil fremhæve dem som samarbejdspartner på lange forløb hvor indsatsen er stor og niveauet højt."
  Lars Dalgaard Andersen, Director
  Novozymes

 • "Hein & Partnere har løst en stor og vigtig analyse omkring ledelsesstrukturer i Region Hovedstaden på et højt fagligt niveau - og tilmed med en meget kort deadline."
  Eva Hertz, Udviklingshef
  Region Hovedstaden

 • "Den visionsproces, H&P lavede sammen med mig og teamet, er den eneste af den slags, jeg nogen sinde har brugt. Det var enkelt, brugbart i min egen ledelse og pegede fremad som et godt redskab for det daglige fokus i teamet. Det har jeg været særdeles tilfreds med."
  Britt de Cordier, Kvalitetschef
  Rigshospitalet

 • "Vi valgte H&P fordi det var tydeligt, hvad vi skulle igennem og hvordan forløbet ville hjælpe os. For sådan nogle som os er det afgørende at det var konkret og enkelt, hvad vi fik ud af det."
  Lars Troldahl,
  Schneider Electronics

 • "Jeg har fået lige hvad jeg drømte om, noget helt konkret lederudvikling, som tager udgangspunkt i hverdagen"
  Henrik Rothe, Retspræsident
  Sø- og Handelsretten

 • "… en stor effekt på lederteamet med en relativt begrænset investering."
  John Lindskog, Adm. direktør
  Unomedical

 • VWR

  "Jeg har aldrig oplevet nogle konsulenter være så engagerede. De var præcise på, hvad vi havde behov for."
  Kirsten Gram, Adm. direktør
  VWR Bie & Berntsen

 • "Hein & Partnere's indsats med strategi-ledelse-erhvervspsykologi har spillet rigtig godt sammen for os."
  Gitte Seeberg, Generalsekretær
  WWF Verdensnaturfonden

Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x