Innovation, Disruption & Future of Work

Forstå substansen og hvad der venter lige om hjørnet….

60% af danske ledere er positive for disruption og de nye muligheder der åbnes. Men kun hver fjerde har en strategi herfor… På dette kursus kan du få indsigt i hvad der venter så, du kan forberede dig og din organisation.

Radikal innovation og disruption kan lige en tsunami af revl og krat der kommer farende. Men der er mønstre i galskaben. Når du kender dem kan du opstille scenarier, lægge strategier og forberede dig selv og din organisation, så I kan gribe mulighederne.

Klik her for at tilmelde! 

På kurset arbejder vi med:

 1. Substansen bag disruption og paradigmeskifter
 2. De nye forretningsmodeller du skal kende
 3. De nye teknologier du skal holde øje med
 4. Future of Work, fremtidens arbejdsplads og ledelse

 

“Jeg kan ikke være leder i fremtiden uden at forstå dette”  – Niels Korsholm

Kurset er designet i et inspirerende mix af oplæg, metode, diskussion, refleksion, øvelse, anvendelse og netværk.

Desuden får du et læringsforløb som støttes både før og efter kurset af refleksionsspørgsmål, artikler og video.

Få alt hvad du skal bruge…

 • Mønstre, substans og paradigmeskifter i disruption og radikal innovation
 • De nye forretningsmodeller
 • De nye teknologier som venter lige om hjørnet
 • Ny inspiration og selvrefleksion på din lederrolle
 • Læringsforløb med artikler, refleksionsspørgsmål og video
 • Bogen Disrupt dig Selv, signeret af Tune Hein
 • Dit udbytte: en vigtig indsigt i disruption så du kan forberede dig og bidrage
 • Din arbejdsgivers udbytte: Forståelse for strømninger og de forventelige scenarier

Hvem bør deltage?

Kurset er for Ledere eller Nøglepersoner som vil spille en rolle i sin organisations omstilling til fremtiden. Også for personer der arbejder med dannelse og uddannelse af næste generation.

Kurset kan laves i skræddersyede udgaver fx målrettet lærere på skoler, gymnasier eller virksomheds-teams eller ledergrupper Send en mail hvis du kan samle 8+ deltagere, så laver vi en særlig udgave til jer.

Underviser

Tune Hein bliver kaldt ’disruption grand old man’ efter 2 bøger om sagen. Han er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet globalt for Accenture og Right Management. Nu deler han tiden mellem consulting (www.heindisruption.dk), foredrag og iværksætterprojekter.

Vælge en dato

 • November 2018, i The Silo, Nordhavn – 1 dag koncentreret inspiration, kr. 4950 ex moms. Klik her for tilmelding
 • 15. januar 2019, i Quality Hotel Høje Taastrup, 2 dage med masser af inspiration, opgaver, diskussion, fordybelse, netværk og sparring på egne opgaver, dkk 8950 ex moms Klik her for tilmelding

Inkluderer: undervisning, netværk, kaffe, frokoster, signeret bog, undervisningsmaterialer – ex overnatning og middag, som kan bookes direkte hos hotellet med rabat hvis du oplyser at du deltager i et Hein Kursus.

Når du har tilmeldt dig vil jeg invitere dig til at sende en mail med et par ord om dit job, situation, og fokus inden for emnet – så vi kan målrette kurset bedst muligt.

Tak fordi du læser med. Du kan betragte mig som enten iværksætter eller evangelist….

 • Iværksætter fordi Momentum kurser lukkede og jeg tænkte ’så må vi jo gøre det selv’. Derfor prøver jeg nu med hjælp fra gode venner og netværk at få dette kursus op at flyve.
 • Evangelist fordi jeg brænder for emnet. Det er max vigtigt at vi danner nye fremtidsbilleder af hvor udviklingen kan tage os hen. Kun dermed kan vi forberede os fornuftigt. Det kan godt være mange ikke kan lide ordet disruption – så kald det noget andet – for det går ikke væk! Derfor skal vi se hvilke scenarier det kan bringe og hvilke muligheder vi kan gribe.

Da vi kun er 2 iværksættere uden salgsafdeling, vil jeg blive meget glad hvis du vil hjælpe med at dele dette opslag med dit netværk og dem det kan være relevant for. Tak.

Kursus: Handlekraft, Eksekvering & Strategisk Ledelse

Lav strategien – få den over bordet – og eksekvér den

Analyser viser at kun ca. 1/3 af strategier gennemføres. Eksekvering er en udfordrende disciplin som kræver en god del handlekraft – både af lederen og organisationen…

En leders succes afhænger af, hvor god man er til at omsætte virksomhedens strategier til konkret adfærd hos medarbejderne. Og omvendt, virksomhedens succes afhænger af hvor gode lederne er til at eksekvere strategien…

Mange udfordres når de skal omsætte strategier til dagligdag i organisationen. Her skal der både trækkes på leadership, management og personlige egenskaber. Det kræver handlekraft.

Tilmeld dig her…

På kurset arbejder vi med 3 faser:

 1. At udarbejde den skarpe strategi
 2. At få den ’over bordet’
 3. At eksekvere strategien

Du får to strategi-modeller med analyse-modeller til fase 1. Du får indblik i mening som driver (sense making) og hvad der skal til for at mobilisere organisationen for strategien i fase 2. Vi arbejder med hvordan du kan øge organisationens evne til at eksekvere i fase 3, herunder virksomhedskulturens betydning. Du får sparring på udarbejdelsen af dine egne strategier.

“Leadership is all about execution!”  – Tune Hein

Kurset er designet i et inspirerende mix af indlæg, metoder, diskussioner, refleksioner, øvelser, praktisk anvendelse og netværk.

Din læring og anvendelse i dagligdagen støttes både før og efter kurset af refleksionsspørgsmål, artikler og video.

Få hvad du skal bruge…

 • Modeller og nye opfattelser af strategi
 • Hvordan disruption og radikal innovation kan spille ind i strategi, incl. strategimodel herfor
 • Øget ledelsesmæssig handlekraft
 • Kompetencer til at motivere og få folk til at følge din strategi
 • Indsigt i eksekvering af strategi incl. konkret model
 • Ny inspiration og selvrefleksion på din lederrolle
 • Læringsforløb med artikler, refleksionsspørgsmål og video
 • Bogen Handlekraft i Ledelse & Organisation, signeret af Tune Hein
 • Dit udbytte: Øget strategisk handlekraft
 • Din arbejdsgivers udbytte: Bedre eksekvering af strategierne

Hvem bør deltage?

Kurset er for Ledere, Projektledere og Talentet som som skal implementere strategier i sin organisation, eller måske deltage i strategiprocesser og den efterfølgende implementering.

Undervisere

Tune Hein er en af landets mest erfarne ledelsesrådgivere. Han er uddannet på DTU, CBS og IMD og har arbejdet globalt med strategi og store forandringsprojekter for Accenture og Right Management. Nu deler han tiden mellem konsulenthuset Hein & Partnere (www.heinp.dk) der integrerer erhvervspsykologi og management consulting, foredrag og undervisning, samt iværksætterprojekter. Tune Hein har skrevet 9 ledelsesbøger og bla. introduceret begrebet handlekraft i dansk ledelse.

Christian Samsø er en erfaren leder og ’executor’. Har mange års erfaring fra både start-ups og større koncerner – her med udarbejdelsen af konkrete strategier, Go-to-Market- og aktivitetsplaner på både nationalt og internationalt niveau. Har desuden undervist i mere end 10 år i strategisk markedsføring på CBS. Christian bringer egne erfaringer til bordet, gennemgår specifikke cases, og giver sparring på dine konkrete planer.

Vælge en dato

2 dage med intensiv inspiration, udfordring, fordybelse, netværk og sparring på egne opgaver:

Pris kr. 8.950 excl. moms som inkluderer: Frokost og øvrig forplejning, signeret bog, undervisningsmaterialer (omfatter ikke overnatning og middag, som kan bookes direkte hos hotellet med rabat hvis du oplyser at du deltager i et Hein Kursus).

Når du har tilmeldt dig, vil jeg invitere dig til at sende en mail med et par ord om dit job, situation, og fokus inden for emnet – så vi kan målrette kurset bedst muligt. Du kan også følge bloggen tunehein.dk om handlekraftig ledelse.

Tak fordi du læste med. Du kan betragte os som enten iværksætter eller evangelist….

 • Iværksætter, fordi Momentum’s kursusafdeling lukkede ned, og her havde adskillige ledere og nøglepersoner givet kurset top-evalueringer gennem 3 år. Dér tænkte jeg, ’Så må vi jo gøre det selv’, og derfor prøver jeg nu med hjælp fra gode venner og netværk at få denne lille kursus-butik op at flyve.
 • Evangelist, fordi jeg brænder for handlekraft i ledelse, organisation og eksekvering af strategier. Det er måske det allervigtigste i ledelse. Og i virksomhedskultur. Derfor har jeg skrevet 3 bøger herom, holdt et hav af foredrag og indbygget det i lederudvikling. Men der skal også være en mulighed for at lære mere om dette tema på det åbne marked – derfor dette kursus.

Jeg vil være meget taknemmelig, hvis du vil dele dette opslag med dit netværk og andre, som kan have brug for mere handlekraft i deres organisation og måske hjælpe vores kursus i gang.

De bedste hilsner Tune Hein

PS: Internt kursus – hvis du har et team, ledergruppe eller lederudviklingsforløb, hvor du synes strategisk handlekraft skal være en del af, så laver vi gerne en skræddersyet udgave til jer. Prisen er kr. 48.500 excl. moms for op til 15 deltagere. Send mig gerne en mail herom ved at klikke her.

Nyhedsbrev – gratis inspiration

Bliv en bedre leder! Modtag ledelsesinspiration hver anden uge.

  Er du klar til fremtiden?

  Vi gør discruption håndgribelig, så du og din virksomhed kan forbedre jer på fremtiden.

  Book et inspirerende foredrag, workshop eller kursus.