Vores ydelser

Hein & Partnere arbejder i nichen mellem Strategi, Ledelse og Organisation. Det vil sige, at vi arbejder strategisk med ledelse og organisation.

Hvilken organisation kan eksekvere strategien? Hvilken ledelsesindsats kan løfte strategien? Målet er altså at eksekvere strategien – og ledelse og organisation er helt afgørende herfor. I denne udvikling bruger vi en bred værktøjskasse. Vi er ikke forlovet ensidigt med en enkelt teori. Vi vil særligt fremhæve erhvervspsykologien og handlekraft som 2 indgange, der ofte bidrager væsentligt til at skabe udvikling.

 

Der er mange forskellige situationer, produkter eller ydelser i vores niche. Figuren viser en række eksempler på hvor store virksomheder har valgt at bruge Hein & Partnere. Vi kommer gerne med forslag og eksempler hvis din virksomhed har behov for en af disse ydelser.

 

H&Ps positionering. Vi arbejder strategisk – men ikke som et strategihus med analyser og svar på, om du skal ind på det spanske marked. Vi arbejder med de strategiske svar i felterne ledelse og organisation. Vi arbejder med eksekvering af strategien. Så det handler om resultater og business performance – men det skabes fra ledelse og organisation. På den måde bygger vi bro mellem ’det bløde’ og ’det hårde’. Derfor har vi både erhvervspsykologiske profiler og managementkonsulenter i vores team. Derfor benytter mange ’hårde’ performanceorienterede virksomheder os til at arbejde med ’det bløde’.

 

 

Tryk her for at booke et møde
Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x