innovation

Innovation & entreprenørskab

Innovation & entreprenørskab

H&P styrker innovativ kultur

Har i også innovation som indsatsområde? For at skærpe jeres produkter og produktudvikling og skabe vækst? For at blive smartere i processer og organisering? Innovation er blevet det nye sort, og vi vil alle have mere af det…

Eller rettere – innovation er den nye ’sorte box’, hvori organisationers drømme, fantasier og håb kan placeres. Det er også en sort box, der efterhånden er så fyldt med betydning, at ingen rigtig ved, hvad det er.

Innovation KAN være indgangen til større markedsandele, gennem produktudvikling, der matcher kunder og brugeres faktiske behov. Eller som etablerer det hidtil ukendte behov. Og innovation KAN medvirke til skarpere organisering og smartere samarbejde. Og til at idéerne opstår og
udvikles i en kultur, der rimer på agilitet.

Hvis man vil have en innovativ kultur, så er det vores erfaring, at man skal udvikle nedenstående roller og kompetencer.

Arkitekter, kulturagenter og brobyggere

For det første gælder det om at have en innovationsarkitektur, hvori idegenerering, kreativitet og ’det nye’ kan opstå. For det andet styrkes innovationen af at være en indgroet del af kulturen, af organisationens mindset. Og for det tredje styrkes innovation og de innovative processer af at bygge bro og skabe modtagelighed over for den omgivende verden. Der er mange, som er kreative i deres særlige fagfelt, men de bedste idéer, der bliver til de bedste produkter, der giver det største afkast, er udviklet med input udefra, fra omverden, fra andre afdelinger, fra kunderne eller fra brugerne. Det meste innovation er dybt afhængigt af denne brobygning.

Vi træner jeres folk, så de styrkes som innovations-arkitekter, kulturagenter og brobyggere.

Og vi har gode erfaringer med at drive konkrete innovations-events og -forløb, som resulterer i nye produkter, styrket samarbejde, og smartere processer og organisering.

HP

Kontakt os
Vi bruger cookies til statistik - ved brug af sitet accepterer du dette.
Acceptér Cookies
x